Javni poziv za dostavljanje ponuda za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izradu web stranice u okviru projekta „Idea lab-poduzetnički centar“


PREDMET JAVNOG POZIVA

Za potrebe vidljivosti projekta i postavljanja edukativnih materijala za ciljnu skupinu, neophodno je izraditi web stranicu koja će služiti za postavljanje informacija o projektu, edukativnih sadržaja te omogućiti povezivanje sadržaja stranice s društvenim mrežama. Usluge izrade stranice,usluge hostinga i domene i održavanja stranice 9 mjeseci.

SADRŽAJ STRANICE

Web stranice bi trebala da se sastoji od  sljedećeg sadržaja:

  1. Naslovnica
  2. Arhiva novosti
  3. O projektu
  4. Mogućnost online prijave za različite programe u okviru projekta
  5. Publikacije
  6. Galerija
  7. Kontakt

USLOVI

  • Državljanin/ka BIH ili registrovano pravno lice za pružanje traženih usluga
  • Posjeduje stručnu spremu ili certifikat kao dokaz o poznavanju rada u CMS platformi
  • Posjeduje iskustvo u kreiranju web stranica u CMS platformi i da pojeduje iskustvo u pripremi, dizajniranju i izradi sadržaja za web. (dokaz predhodno kreirane web stranice)/ za pravna lica portfolijo

DOSTAVLJENJE PONUDA
Način dostavljanja ponude: Poslati mail na : [email protected] i mi ćemo Vam poslati obrazac ponude koji ćete popuniti te ponovo poslati na  [email protected]  ili lično preuzeti obrzac u Udruženje Motivator i ponudu dostaviti lično na adresu M.M. Bašeskije 7.

Rok za dostavljanje ponuda je :   18.10.2018. do 16:00 h

Naručitelj će najkasnije u roku od sedam dana od zatvaranja Javnog poziva za dostavljanje ponuda izabrati najpovoljnijeg ponuđača, te istog službeno obavijestiti emailom, koji će dostaviti dokaze o ispunjavanju uslova iz javnog poziva.

18.09.2018
Sarajevo

IDEA LAB – poduzetnički centar  je podržan Regionalnim programom lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Europska unija, a implementira UNDP.

AktuelnostiJavni pozivi

Comments are disabled.