Javni poziv za kreatora baze podataka

PREDMET JAVNOG POZIVA

Kreiranje baze podataka nezaposlenih mladih nastanjenih na području Općine Centar, koje će se sastojati od osnovnih podataka kao što su: stručna sprema, kontakt podaci, vremenski period koji se nalazi na evidenciji Biroa za zapošljavanje i dr. Pored toga, kreator baze podatka će biti zadužen za izradu osnovnih statističkih parametara na osnovu prikupljenih podataka.

Trajanje angažmana je 2 mjeseca

USLOVI

  • Državljanin/ka BIH ili registrovano pravno lice za pružanje traženih usluga
  • Posjeduje stručnu spremu ili iskustvu u oblastima jevnog poziva (dokaz CV i portfolijo radova)

DOSTAVLJENJE PONUDA
Način dostavljanja ponude: Poslati mail na : [email protected] i mi ćemo Vam poslati obrazac ponude koji ćete popuniti te ponovo poslati na  [email protected]   ili lično preuzeti obrzac u Udruženje Motivator i ponudu dostaviti lično na adresu M.M. Bašeskije 7.

Ponude treba da obuhvata mjesečnu jediničnu  brutto cijenu za pružanje navedenih usluga.

Rok za dostavljanje ponuda je :  30.10.2018. do 16: 00 h

Naručitelj će najkasnije u roku od sedam dana od zatvaranja Javnog poziva  po programima za dostavljanje ponuda izabrati najpovoljnijeg ponuđača, te istog službeno obavijestiti emailom, koji će dostaviti dokaze da ispunjava uslove iz poziva.

24.10.2018
Sarajevo

IDEA LAB – poduzetnički centar  je podržan Regionalnim programom lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Europska unija, a implementira UNDP.

Comments are disabled.