Javni poziv za učešće u projektu DIGITAL HUB- inovativne obuke za sticanje praktičnih znanja i vještina


Udruženje Motivator poziva sve zainteresirane mlade da se prijave za učešće u projektu  DIGITAL HUB – inovativne obuke za sticanje praktičnih znanja i vještina.

Program će obuhvatati 4 modula obuka:

Modul 1 – Osnove poslovanja online – kroz ovaj modul polaznici se upoznaju sa mogućnostima koja nam internet pruža kada je u pitanju freelensing zapošljavanj, rada od kuće za strane kompanije, kao i sa tim kakvi različiti alati su nam na raspolaganju za poslovnu komunikaciju i platorme za rad na internaionalom tržištu. Polaznici stiču širu sliku internet poslovanja, kao i pristup resursima za dodatno učenje iz oblasti kao što su programiranje, dizajn ili digitalni markerting.

Modul 2 – Osnove web dizajna-Wordpress– kroz ovaj modul učesnici uče kako funkcionišu web stranice, osnove HTML koda zatim na koji način koristiti sitem za upravljanje saržajem (CMS). Također kroz ovaj modul izrađuju svoje prve mini web stranice i počinju raditi na izradi platforme za edukaciju I savjetovanje koje če biti kreirana unutar projekta.

Modul 3 – Osnove grafičkog dizajna – kroz ovaj modul polaznici će savladati osnove dizajna web stranica, osnove dizajna promotivnog materijala, koristeći savremene pomoćne alate kako što je Canva. Fokus je na elementima koji se mogu komercijalno validirati kao što je izrada logotipa, brošura, visit karti i slično.

Modul 4 – Osnove digitalnog marketinga – kroz ovaj modul polaznici uče o osnovama digitanog marketinga koji predstavlja perspektivno zanimanje sa deficitarnim kadrom. Fokus je na učenje alata marketing na društvenim mrežama zatim magretinga na web pretraživačima i kreiranje sadržaja.

Datum održavanja: 15-11.-15.12.2021  obuke će realizirati djelom uživo dijelom online putem Zoom platforme uvažavajući epidemiološke mjere.

Prijave slati najkasnije do 01.11.2021.godine  do 14 h popunjavanjem aplikacije putem linka:

https://forms.gle/b7gbT1M4ZiDPPnSY6

Za više informacija kontaktirajte nas putem emaila [email protected]

 

AktuelnostiJavni pozivi

Comments are disabled.